Смерть дитини у Тернополі в перинатальному: поліція прокоментувала

Опубліковано:
10 Жовтня, 2024 о 18:10
У Тернополі в перинатальному померла дитина: батьки в розпачі
У перинатальному померла дитина. Фото "20 хвилин".

Днями жахлива новина про смерть новонародженої дитини в перинатальному центрі Тернополя облетіла чи не усі місцеві інтернет-видання. Хлопчику було усього 2 дні від народження. Батьки дитини у розпачі, адже маля, за словами лікарів, народилося здоровим.

У пресслужбі поліції Тернопільщини прокоментували трагічну подію.



“Остаточну причину смерті визначить експертиза.

На підставі даної публікації слідчі Тернопільського райвідділу поліції відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 2 статті 140 (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником, якщо воно спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Триває слідство”, – повідомив начальник відділу комунікації поліції Тернопільщини Сергій Крета.

Судмедекспертиза підтвердила, що загинув Ігор Борис з Тернопільщини

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Терміново
Теги: #мати і дитина, #Перинатальний, #поліція, #смерть дитини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: