Жорстоке звірство сталося нещодавно у Кременці – рідний син убив стареньку матір. Кілька днів жінка страждала від побоїв і жахливого болю, але покликати на допомогу нікого не могла. Від отриманих травм вона померла…

 



56-річний син мешкав разом із своєю 78-річною мамою у приватному будинку. Бідна жінка постійно страждала від п’яних розгулів сина, а коли намагалася йому щось казати, він її бив. Сусіди не раз бачили стареньку із синцями, але втручатися в проблеми чужої сім’ї не спішили. Проте якщо раніше все обходилося, то тепер чергові побої закінчилися трагедією.

 

Тіло пенсіонерки виявив сусід. Його стривожило те, що жінки ніде не було видно. А коли зайшов до її будинку, не повірив власним очам… Старенька лежала закривавлена і вже не дихала. Злякавшись, він негайно викликав міліцію і медиків, які виявили на її тілі численні тяжкі тілесні ушкодження. За попередніми висновками судмедекспертів жінка померла від внутрішньої кровотечі.

 

 

Правоохоронці вбивцю уже затримали. Наразі він перебуває у Тернопільському СІЗО. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження. За скоєне суд винесе нелюдові покарання на термін від семи до десяти років позбавлення волі.

 

Галина Кіт

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: