Черкащанка приїхала до Тернополя, видавала себе за журналістку. Усе – для того, щоб виміняти підроблені ордени на оригінали.

 



Жінка домовилась начебто про інтерв’ю з тернополянкою. Мовляв, має завдання від однієї з місцевих бібліотек написати статтю про її батька – громадського діяча, депутата Верховної ради УРСР. Наполягала, щоб зустріч відбулась у квартирі. Тому тернополянка й запідозрила щось не те. Про це повідомила брата, а той і перевірив бібілотеки та повідомив правоохоронців. Вони влаштували на шахрайку «засідку» у квартирі. Жодних документів, які б засвідчували її приналежність до журналістики, при ній не було. А в сумці у незнайомки правоохоронці знайшли кілька підроблених орденів “Трудової слави” та орден “Трудового червоного прапора”. Вони виявилися підробкою. Шахрайка зізналася, що планувала поміняти їх на оригінали під час розмови. Про ці нагороди жителька Черкас дізналася із публікацій про її покійного батька.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: