Сергій Надал побував у дворі на вулиці Морозенка

Опубліковано:
21 Вересня, 2016 о 12:13

Міський голова Сергій Надал побував у дворі на вулиці Морозенка, 3. Там триває капітальний ремонт двору. Загальна вартість проекту 1 млн 400 тисяч гривень, проте наразі згідно рішення депутатських комісій з питань ЖКГ виділено лише 350 тисяч.

 



 За ці кошти розпочато першу чергу ремонтів, облаштовують тротуари та бордюри. За сприятливих погодних умов усі роботи в дворі мають завершити ще цього року.

 

Під час зустрічі з мешканцями люди скаржились на якість ремонтів у дворі. Відтак, за словами мера, було дано зауваження підряднику, який виконує роботи, і проблему повинні вирішити.

 

– Мешканцям розповіли, які роботи реально мають бути виконані в дворі. Враховано думку стосовно облаштування ще однієї пішохідної доріжки, яка має з’єднати двір із зупинкою громадського транспорту. Розписано і узгоджено план робіт, що потрібно зробити в першу чергу. Зокрема, там облаштують бордюри, тротуари, відмостку і почнуть роботи дорожнього полотна, – розповів Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: