Поки триває розслідування справи, коментувати ситуацію в Тернопільській територіально-виборчій комісії відмовляються. ЇЇ член Денис Милий лише наголошує, що працюють експерти, і саме вони повинні дати оцінку.

 



– Можна різне говорити: чи це бюлетені, чи ні, хай встановлює слідство, – сказав він у коментарі “20 хвилин“.

 

Нагадаємо, що вчора у тернопільській друкарні “Терно-граф” виявили необліковані бюлетені. Громадсьбкість говорить про початок фальсифікації виборів у Тернополі. Наразі правоохоронці порушили кримінальну справу.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи оголосять в Тернополі добровільну здачу “лівих” бюлетенів до виборів?

 

Що стосується знищення друкарських пластин та недоброякісної продукції, тобто поліграфічного браку, то, як пояснює пан Денис, є чітко визначені норми закону, які це регламентують.

 

– Поліграфічний брак, технічні відходи, бюлетені, у яких, за рішенням ТВК є помилки, а також друкарські форми мають бути знищені у терміни, визначені між поліграфічним підприємством та територіально-виборчою комісією, – продовжує Денис Милий. – Це все прописано в договорі, який вони укладають. Якщо говорити про даний випадок, із друкарнею «Терно-граф», то всі недоброякісні взірці бюлетенів, кліше та форми для друку мають, згідно з договором, поліграфічне підприємство повинно знищити в цю суботу, 24 жовтня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: