Що чекає будівельну галузь Тернопільщини у 2015 році?

Опубліковано:
8 Січня, 2015

За словами директора департаменту архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства та енергозбереження Тернопільської ОДА Володимира Харченка, в 2015 році заплановано ввести в експлуатацію за рахунок всіх джерел фінансування 214 тис. м. загальної площі житла.

 

Реалізація цього напрямку передбачається за кошти приватних інвесторів. В той же час буде реалізовуватись низка державних програм, таких як Програма молодіжного житлового кредитування, будівництва житла у селі «Власний дім» та інші.

 

Директор департаменту архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства та енергозбереження також зауважує, що протягом 2015 року планується будівництво та реконструкція 33 об’єктів соціальної та житлово-комунальної сфери загальною (залишковою) вартістю 125 млн гривень, з них 119,5 млн гривень з коштів Державного бюджету.

 

Зокрема, очікується реалізувати 12 проектів в освіті, 6 – у галузі охорони здоров’я, 11 – у житлово-комунальному господарстві, 3 – у сфері соціального захисту та 1 у галузі культури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #житло, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #новобудова, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: