Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення, управлінням у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту 19 серпня 2015 року було урочисто відкрито оновлений спортивний майданчик, що знаходиться на вулиці Пилипа Орлика.  Нагадуємо, такі ж майданчики вже відкриті на вулицях: Вербицького,  15 Квітня,  Старий ринок.

 



На новому майданчику пройшли показові виступи: у правій частині –  свою майстерність та спритність у стрітболі  продемонстрували студенти ТНЕУ та учні КДЮСШ № 1, тренер Третьяк Д.В; ліворуч – професійно фехтували вихованці ДЮСШ №2 під керівництвом тренерів Хрущ С.В. та Горчанюк О.О.; та згодом свою вправність показали тенісисти, тренер Дячун І.Б.

 

Веселого та бадьорого настрою усім глядачам подарував майстер-клас для діток з танцю, від провідного фахівця Друля Б.Я. За свої старання маленькі танцівники отримали подарунки від партнера ТМ «Ласунки».

 

На завершення відбувся показовий матч-зустріч дворових футбольних команд.

 

Від сьогодні у мешканців  мікрорайону «Дружби» зявиться чудова можливість займатися спортом: грати в теніс, волейбол, баскетбол, міні-футбол, гандбол на професійному, добре оснащеному майданчику.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: