Роман Полікровський: “Хочу зробити Збараж європейським містом”

Опубліковано:
3 Листопада, 2015 о 08:23

87 відсотків виборців підтримали 25 жовтня кандидатуру діючого мера Збаража Романа Полікровського. У соцмережах жартували, що пан Роман отримав вищий ступінь довіри виборців, аніж президент Білорусі Олександр Лукашенко. І це при тому, що Роман Полікровський пропрацював на посаді міського голови Збаража… менше півтора року!

 



– Пане Романе, як прокоментуєте такий високий показник на виборах? Завдяки чому такий успіх?

– Гадаю, збаражчани об’єднались довкола ідей, що їх я пропоную, і бачать позитивний результат, якого вдалося досягти за такий короткий проміжок часу. Можливо, на такий результат  дещо вплинула  й відсутність будь-якого негативу з мого боку або “чорного”  піару. Я відверто і щиро йшов до людей, причому, хочу зазначити, дуже мало витрачаючи на виборчу кампанію. Замість того, що витрачати гроші на біг-борди та сіті-лайти, просто йшов до людей, спілкувався, дізнавався про їхні проблеми і, по можливості, намагався їх вирішити. А найбільше, чим я пояснюю свою перемогу, – це Божою підтримкою. Завдяки цьому, власне, я показав збаражчанам, що місто може змінюватися, а це – встановлення дитячих майданчиків, прибрані парки, капітальний ремонт вулиць, тротуарів, дитячих садочків… А ще завдяки голові облдержадміністрації Степанові Барні вдалося розпочати будівництво очисних споруд, які  впродовж тривалого часу були болючою проблемою міста.

 

– Як будете співпрацювати з іншими політичними силами?

– Я дуже поважаю вибір збаражчан і співпрацюватиму з усіма партіями, які подолають 5-відсотковий бар’єр. Судячи з усього, у Збаражі це — “Блок Петра Порошенка “Солідарність”, “Батьківщина”, “Добрий самарянин”, Радикальна партія Олега Ляшка,  “Свобода”, “Громадянська позиція”, Народний рух.  Як бачимо, представництво досить широке й строкате, але іншої ради нема: ми повинні об’єднатися довкола однієї мети – змінити Збараж і зробити його справді європейським містом!

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Збаража вдруге обрали міським головою Романа Полікровського

 

Ваші перші кроки на старій-новій посаді?

–  Перші кроки – логічне продовження попередніх. Буду й надалі дбати про благоустрій міста. Оскільки я послідовний у своїх діях, продовжу розвивати проект відновлення центральної частини міста. Намагатимусь залучати інвестиції в місто, щоб воно розвивалося, як зовні, так і економічно, щоб була змога створити нові робочі місця. Нещодавно в нас були учасники  трейд-клубу – це представники 15 країн світу. Ми запропонували Збараж як потенційне  місто-партнер в економічному та туристичному аспектах. Окрім того, значну увагу приділятиму екологічній ситуації в місті. Спільно з районною владою ведемо переговори з будівництва сміттєпереробного заводу.  Плануємо також почистити річку Гнізна, став,  провести ремонт гідроспоруд, а ще спільно з громадою відновити басейн, що колись діяв у місті.

 

Оксана Смільська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: