Під головуванням начальника Гусятинського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області Степана Якубіва проведено спільну нараду за участю працівників сектору кримінальної міліції у справах дітей Гусятинського районного відділу УМВСУ в Тернопільській області та співробітників кримінально-виконавчої інспекції району.

 



На даній нараді  ретельно обговорювались питання по реалізації Плану заходів щодо попередження вчинення дітьми повторних злочинів та рецидиву на 2015 рік.

 

В ході наради визначено спільні профілактичні заходи щодо організації проведення індивідуально-профілактичної роботи із засудженими дітьми, які перебувають на обліку кримінально-виконавчої інспекції, з метою попередження вчинення ними повторної та рецидивної злочинності, а також запроваджено щомісячний взаємний обмін інформацією про неповнолітніх, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі щодо проведення з ними профілактичної роботи.

 

За  результатами  спільної  наради складено протокол.

 

Валентина Павлова,

інспектор Гусятинського РП Гусятинського МВ КВІ
управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: