"Кіборг" з Тернополя розкритикував рішення Президента (Відео)

Опубліковано:
9 Серпня, 2015 о 10:19

Спікер ДУК “Правий сектор “Андрій Шараскін (Богема), щойно повернувся з фронту і надав ексклюзивний коментар інформаційному бюро “Правий”. На його думку у Широкиному може виникнути ще один “котел”:

“Свого часу в Донецькому аеропорту відбулась точно така ж сама ситуація, коли старожилів з тих, які там залишилися (79-та, 95-та бригади), їх відправили в ротаційному плані в інші зони відповідальності, а туди направили із щойно мобілізованих. Чим це все скінчилося, ми мали нагоду спостерігати. Тому ця історія повторюється, на жаль. Там (у Широкиному – ред.)  ми можемо мати ще один “котел” та ще одну ескалацію конфлікту, з безглуздими смертями наших військових”, – розповідає Андрій  Шараскін (Богема).



 

Нагадаємо, 28 липня бійці  батальйону Національної гвардії  “Донбас” залишили свої позиції у Широкиному. Морські піхотинці заступили на службу замість добровольчого батальйону. Питання створення буферної зони у зв’язку з цими подіями стає надалі актуальнішим. Нагадаємо, 22 липня Президент доручив Контактній групі негайно підписати угоду про 30-кілометрову буферну зону уздовж лінії зіткнення на Донбасі.

 

“Створення буферної зони між тимчасово-окупованою територією і рештою України призводить,  по-перше,  до постійно діючої виразки, на тілі України, по- друге, навіть до легітимізації у такий спосіб псевдо республік ДНР та ЛНР, і по-третє – це, знову ж таки,  легітимізація присутності країни агресора на території України. Жителі буферної зони та бізнес, котрі нині там знаходяться, призвичаяться до нових обставин. Україна має відновлювати територіальну цілісність, а буферна зона цю проблему не вирішує. Відкритим лишиться і питання економічного розвитку регіону” – впевнений Андрій Шараскін.

 

“Богема”  вважає , що усі в Україні усвідомлюють, що влада Порошенка, як це не парадоксально, тримається на тих російських солдатах, і тих бунтівниках ДНР і ЛНР, які з того боку воюють проти України: “Всі добре розуміють, якщо зовнішньої агресії не буде, то цю владу дуже швидко змістять. Ми не маємо права забувати ні на хвилину, ні на місяць, ні на жоден рік, про тих українців, що знаходяться там, про тих українців, які уже волають про перемогу, які в прифронтових територіях знаходяться,  які просять: “Не залишайте нас, не зрадьте нас , Державо! Ми вас дуже просимо, не зрадьте нас!”. Ми не маємо права залишати навіть на місяць своїх громадян там. Це держава, чи що це врешті решт?”

 

Питання про територіальну цілісність України  спікер ДУК “Правий сектор” вважає першочерговим.

 

“Все, що потрібно Україні зараз, це врешті визначитися, чи ми будемо відстоювати нашу територіальну цілісність і незалежність, чи ні? Насправді це два основних запитання. Якщо ми будемо відстоювати свою територіальну цілісність незалежність нашої держави, робити її незалежною та суверенною, то тоді і ми, і всі інші готові направити всі зусилля на те, щоб вирішити це питання. Щоб відновити кордони, і розібратись всередині з економікою, політикою, зовнішньою політикою, зі всіма векторами, це з одного боку. З іншого боку, якщо ми не готові цього робити, то нехай ця влада, яка уже вибрала курс на неготовності до відновлення своїх кордонів, на неготовність відповідати за всі свої вчинки і обіцянки, яка натомість готова ділити країну і віддавати її, постійно йдучи на поступки і Євросоюзу, і Росії, то тоді нам треба визнати, що ця влада є антинародною, і антидержавною.”  – таку думку висловив спікер ДУК “Правий сектор” Андрій Шараскін (Богема).

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: