"День пам’яті померлих від СНІДу" в кримінально-виконавчій інспекції

Опубліковано:
26 Травня, 2015 о 09:59

В приміщенні Тернопільського міського центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді для неповнолітніх осіб, які перебувають на обліку в Тернопільському міському підрозділі Тернопільського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області був організований  просвітницький захід до «Дня пам’яті померлих від СНІДу».

 



Участь в проведені даного заходу взяли студенти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та студенти  Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій, які перебувають на практиці в Тернопільському міському центрі соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді (здобувають професію у галузі соціальної роботи і соціальної педагогіки).

 

Під час заходу провідний спеціаліст соціальної роботи Юрій Чирський розповів підліткам про небезпеку та способи поширення хвороби СНІДу, а також продемонстрував для  більшого зрозуміння про тяжку хворобу фільм на дану тематику.

 

Мар’яна Ткач,
старший інспектор Тернопільського МП Тернопільського МВ КВІ
управління ДПтС України в Тернопільській  області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: