Путін заявив, що весь світ з’їхав з глузду

Опубліковано:
17 Листопада, 2014 о 11:44

Президент Російської Федерації Володимир Путін  заявив,  що  реакція Заходу на входження Криму до складу Росії абсолютно неадекватна, оскільки  норми  міжнародного  права  не  були  порушені, повідомляють  Патріоти України з посиланням на російські  ЗМІ.

“Ми вважаємо цю реакцію абсолютно неадекватною тому, що відбулося. Коли ми чуємо претензії з приводу того, що Росія порушила міжнародне право, то нічого, крім подиву, у мене це не викликає”, – сказав Путін в інтерв’ю німецькому телеканалу ARD.



Глава Росії підкреслив, що, говорячи  про міжнародне право,  має на увазі Статут ООН, міжнародну практику і пояснення цієї практики відповідними міжнародними інстанціями.

“І потім, у нас є яскравий і свіжий прецедент – прецедент Косово”, – нагадав президент РФ,  додавши, що   для анексії дозвіл центральної  влади, уряду країни   не  потрібен.

“І нічого іншого, крім того, що було зроблено в Косово, в Криму зроблено не було. Я глибоко переконаний, що ніяких порушень міжнародного права Росія не допустила”, – підкреслив він.

“Так, я не приховую, звичайно, це факт, ми ніколи його не приховували, наші Збройні Сили, прямо скажемо, блокували озброєні сили України, розквартировані в Криму, але не для того, щоб когось змусити йти голосувати, це неможливо зробити , а для того, щоб не допустити кровопролиття, щоб дати можливість людям висловити своє власне ставлення до того, як вони хочуть визначити своє майбутнє і майбутнє своїх дітей “, – зазначив Путін.

Президент РФ  додав,  що Косово оголосило про свою незалежність тільки рішенням парламенту, тоді як у Криму люди вийшли на референдум, “і він був просто карколомним за результатами”.

Раніше президент Росії Володимир Путін заявив, що Донбас повинен стати Чечнею.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Путін, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: