Путін висунув власні умови для переговорів та завершення війни

Опубліковано:
15 Червня, 2024 о 09:59
Путін висунув власні умови для переговорів та завершення війни
путін - хуйло!

Президент рф Володимир Путін висунув цинічні умови для початку переговорів з Україною. Зокрема, він заявив, що для початку переговорів українські війська мають бути повністю виведені з території так званих “ДНР”, “ЛНР”, а також з Херсонської та Запорізької областей.

Пише Обозреватель.



Про це очільник Кремля заявив під час виступу перед російським МЗС. Ще однією умовою РФ є нейтральний, позаблоковий та без’ядерний статус України.

Також очільник Кремля стверджує, що для переговорів Захід має скасувати всі санкції проти Росії. Водночас повернення тимчасово окупованих територій назад в Україну за його словами “навіть не може обговорюватися”.

“Статус Криму та Севастополя, “ДНР” та “ЛНР”, Запорізької та Херсонської областей як регіонів РФ має бути зафіксований у міжнародних договорах”, – заявив Путін, наголосивши, що як тільки Україна повністю виведе війська з цих областей та зобов’яжеться не вступати до НАТО, РФ припинить вогонь і буде готова до переговорів.

Також навіжений диктатор пригрозив, що якщо Україна та західні країни не погодяться з такими “пропозиціями”, то “умови будуть іншими”.

“Якщо Київ і Захід відмовляться від нової мирної пропозиції, то умови будуть іншими” — заявив він.

Під кінець Путін цинічно додав, нібито переговори на таких “засадах” мають дати старт поступовому відновленню відносин України з Росією.

“Ми закликаємо до того, щоб перевернути трагічну сторінку історії та поступово відновлювати відносини з Україною та Європою” — видав Путін.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: mynizhyn.com
Теги: #війна, #Путін, #умови
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”
20:12, 21 Червня, 2024

Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: