Путін у свій день народження запланував гучну зустріч: подробиці

Опубліковано:
7 Жовтня, 2024 о 11:11
путін
путін-хуйло.

У свій день народження 7 жовтня глава Кремля володимир путін проведе зустріч із лідерами країн Співдружності Незалежних Держав.

Про це повідомляють росЗМІ.



Згідно з наявною інформацією, лідери країни СНД приїдуть до столиці РФ на саміт, який пройде наступного тижня, 7 жовтня.

“Особливо святкового нічого не буде. О пів на день у нього (Путіна, — ред.) будуть непублічні робочі зустрічі, і ввечері, дійсно, будуть глави держав СНД у президента. Ми додатково вам все повідомимо”, — йдеться у заяві речника російського диктатора Дмитра Пєскова.

Речник наголосив, що “наступного тижня буде повноформатне засідання Ради глав держав-учасниць СНД з досить повним порядком денним”.

Варто зазначити, що 7 жовтня главі Кремля Володимиру Путіну виповнюється 72 роки.

Як відомо, в інформаційному просторі регулярно з’являються повідомлення про нібито серйозні хвороби російського диктатора. Також у мережі постійно повідомляють, що Путін уникає виходів у світ, а на публіці нібито з’являються його двійники.

Раніше представник української розвідки Андрій Юсов заявляв, що інформація про нібито смерть російського диктатора Володимира Путіна є інструментом впливу на самого очільника Кремля. Відповідні вкидання є проявом внутрішніх протистоянь у Російській Федерації.

На Лановеччині 19-річний хлопець на смерть збив жінку

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кремль, #Путін
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: