Проти торгівлі людськими органами виступають у Тернополі

Опубліковано:
2 Грудня, 2015 о 22:14

 

2 грудня – Міжнародний день боротьби за скасування рабства. З цієї нагоди у 17-ти областях України відбувається ряд заходів. Не виняток – Тернопільщина. Сьогодні волонтери організації «Відродження нації» провели символічні флеш-моб та автопробіг, де застерігали від одного з найпоширеніших нині видів рабства – торгівлі органами.



 

Організатори акції місцем її проведення обрали Тернопільський залізничний вокзал – місце скупчення тернополян та гостей міста. «На запчастини – тільки машини!» – девіз акції. Волонтери замотуються у різнокольорові стрічки, що символізують ув’язнення у тенета рабства. Випадкові учасники погоджуються символічно «визволити» їх. Деякі просто беруть інформаційні листівки і йдуть у справах.

 

Учасники заходу підняли сітку, на якій розвішали ляльки, кожна з яких символізувала людину, яка продала той чи інший орган. Проблема торгівлі органами набирає все більшої гостороти в тому числі і на Тернопільщині, – розповідає організатор акції, представник ГО «Відродження нації»Зоряна Барчук. Минулоріч випадок із незаконною торгівленю органами трапився у Чортківському районі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: