Прокурор Тернопільської області відвідав Копичинську виправну колонію

Опубліковано:
18 Листопада, 2015 о 14:24

Сьогодні прокурорський нагляд за додержанням законів при виконані судових рішень у кримінальних справах, застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням свободи громадян є одним із важливих напрямків роботи щодо дотримання прав та свобод засуджених до позбавлення волі.

 



Копичинську виправну колонію (№ 112) з робочим візитом відвідав прокурор Тернопільської області старший радник юстиції Олександр Мартинюк.

 

Мета візиту – перевірка умов тримання засуджених, додержання їх конституційних прав.

 

У супроводі начальника управління ДПтС України в Тернопільській області полковника внутрішньої служби Андрія Шацького прокурор області  перевірив умови відбування покарання засуджених, їхнє комунально-побутове забезпечення, рівень медичного обслуговування, умови праці.

 

По завершенні обходу території  прокурор Тернопільської області старший радник юстиції Олександр Мартинюк провів прийом засуджених з особистих питань. Після чого було підбито підсумки роботи та обговорено плани подальшого дотримання в установі вимог чинного  законодавства.

 

Олександр Окрушко,

заступник начальника із СВПР Копичинської виправної колонії (№ 112)
управління ДПтС України в Тернопільській області

    

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: