Прокурор області побував в Копичинецькій колонії

Опубліковано:
13 Листопада, 2015 о 20:53

Сьогодні прокурорський нагляд за додержанням законів при виконані судових рішень у кримінальних справах, застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням свободи громадян є одним із важливих напрямків роботи щодо дотримання прав та свобод засуджених до позбавлення волі.

 



Так 13 листопада 2015 року Копичинську виправну установу спільно із начальником управління ДПтС України в Тернопільській області полковником внутрішньої служби Шацьким А.П. відвідав прокурор Тернопільської області старший радник юстиції Мартинюк Олександр Григорович. Метою візиту була  перевірка умов тримання засуджених, додержання їх конституційних прав.

 

Прокурор області перевірив умови відбування покарання засуджених, їхнє комунально–побутове забезпечення, рівень медичного обслуговування, умови праці, а також провів прийом засуджених з особистих питань.

 

Під час здійснення обходу та спілкування із засудженими скарг на умови тримання, харчування, медичне обслуговування та комунально-побутове забезпечення не надходило.

 

За результатами відвідування було підбито підсумки роботи та обговорено плани подальшої роботи щодо дотримання в установі вимог чинного  законодавства.

 

Олександр Окрушко,

Заступник начальника із соціально – виховної та психологічної роботи  

Копичинської виправної колонії

УДПтС УКРАЇНИ в Тернопільській області (№112)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: