Про тернополян, які мешкають у приватному секторі, забули

Опубліковано:
16 Жовтня, 2015 о 21:23

Дивлячись на поточний ремонт доріг та дворів у Тернополі, можна подумати, що наше місто вже всюди облаштоване. Але це не зовсім так. В основному ремонтують двори багатоповерхівок, а про маленькі вулиці, так званий приватний сектор, усі забули.

 



Вулиці Волинська, Спадиста та Чумацька, знаходяться на масиві Дружба, що у Тернополі, проте, якщо хтось тут гуляє вперше – складається враження, що це звичайні сільські вулички з відсутніми елементарними умовами для пересування пішоходів.

 

Ось як коментує дану проблему кандидат в депутати до тернопільської міської ради по округу №2 Ольга Рубас:

– Я добре знаю свій округ, адже тут живу. Стан доріг у тій його частині, де розміщені в основному приватні будинки, плачевний. На вулицях Спадистій і Волинській асфальту в багатьох місцях немає. Складається враження, що влада міста чомусь зовсім забула про такі невеликі вулиці? Дороги тут не ремортують, а подекуди їх взагалі немає! Невже жителі приватного сектору не мають відчувати міського комфорту?! Чим вони гірші від мешканців інших районів міста? Тому, насамперед, буду встановлення асфальтного покриття на вулицях Спадистій і Волинській. Необхідно поремонтувати горезвісні сходи між вулицями Чумацькою та Івана Мазепи, адже ними неможливо безпечно зійти. І я не залишу міську владу в спокої, поки ці, насправді, елементарні проблеми не будуть вирішені.

 

Тож залишається сподіватися, що після того, як у Тернополі пройдуть вибори до міської ради, до побажань тернополян, які мешкають у приватному секторі таки прислухаються.

 

IMG_6826 - копия (Копировать)  IMG_6827 - копия (Копировать)  IMG_6828 - копия (Копировать)  IMG_6830 - копия (Копировать)

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: