Китайські юристи, які спеціалізуються на шлюборозвідних процесах, виявили, що причиною розлучень є надмірне захоплення соцмережами. Адвокати стверджують, що чоловіки і жінки проводять надто багато часу в мережі замість того, щоб спілкуватися один з одним особисто.

  



В свою чергу, американці провели дослідження, в якому продемонстрували, як на тривалість шлюбу впливає рівень освіти. Зокрема, опитування показало, що 78 відсотків жінок зі ступенем бакалавра залишалися в шлюбі не менше 20 років, якщо це був їх перший шлюб. Серед представників сильної статі «довгожителями» у шлюбі виявилось 65 відсотків чоловіків зі ступенем бакалавра. Раніше Бюро трудової статистики США також назвало вищу освіту одним з ключових показників того, чи розлучиться в майбутньому людина. Аналіз статистичних даних про розлучення показав, що люди без вищої освіти розводяться на 10 відсотків частіше тих, хто закінчив університет.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: