Представники Поліції охорони показали високі результати в чемпіонаті з поліатлону

Опубліковано:
21 Червня, 2024 о 16:17

Працівники Поліції охорони Тернопільщини, а саме: начальник відділу кадрового забезпечення Руслан Даньків і чергова головного пульта централізованого спостереження центру технічної охорони Діана Марущак представляли Тернопільську область разом з іншими колегами у чемпіонаті ФСТ «Динамо» з поліатлону й показали високі результати. Внаслідок цього силовики Тернопільщини вибороли шосте командне місце. Загалом у чемпіонаті взяли участь шістнадцять команд.

За інформацією Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України, найкращий результат показав Руслан Даньків (категорія 30-39 років). Він завершив змагання четвертим (285 очок) і виконав норматив кандидата у майстри спорту України.



На шостій позиції – Олексій Криворучко з ГУНП в Тернопільській області (група 40-49 років) – 258 очок і Діана Марущак (група жінок 18-39 років) – 247 очок. Одинадцятим завершив змагання представник ГУ ДСНСУ в області Назарій Даньків (група 18-29 років) – 227 очок.

Управління поліції охорони
в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #поліатлон, #Поліції охорони Тернопільщини, #чемпіонат області
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: