Представники ОСББ шукали сприяння місцевої влади (Відео)

Опубліковано:
5 Лютого, 2016 о 10:23

Представники ОСББ зустрілися із міським головою, аби обговорити актуальні питання, які накопичилися упродовж року. Зокрема земельні, законодавчі та інші, які стосуються життєдіяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

 



СЕРГІЙ НАДАЛ, міський голова Тернополя

«Сьогодні основні питання були, як правильно оформити земельну ділянку, закріпити за ОСББ. Як захистити свій двір від того, щоб  не було якоїсь незаконної забудови. Є ряд цікавих пропозицій, які пропонують представники ОСББ: внести зміну до програми ОСББ до програми, яку міська рада вже прийняла, стосовно підтримки співвласників. Я думаю, що ми за результатами цієї наради приймемо відповідні зміни і до програми. І є певні пропозиції, які будуть дані стосовно прибирання територій чи наведення порядку на прибудинкових територіях, тобто, згідно цих доручень, з завтрашнього дня наші фахівці почнуть працювати».

 

Представники ОСББ таким діалогом задоволені, кажуть подібні зустрічі проводитимуть періодично.

 

СЕРГІЙ ЛУПАК, голова Громадської спілки «Рада голів ОСББ»

«Ми домовилися з міським головою, що в нас такі зустрічі тепер будуть проходити раз в півроку. Для того, щоб напрацювати спільні дії і спільно співпрацювати в подальшому. Тобто, щоб представники ОСББ і міська рада були одним цілим і були напрацьовані спільні рішення».

 

Нагадуємо, тернополяни до 1 липня мають визначитися із управителем будинку. Тобто, створювати ОСББ чи залишитись на утриманні свого обслуговуючого підприємства.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: