Правоохоронці затримали на хабарі офіцера Військової служби правопорядку

Опубліковано:
8 Червня, 2024 о 11:03
Правоохоронці затримали на хабарі офіцера Військової служби правопорядку
ДВБ. Фото офіс генерального прокурора

Офіцера відділення Центрального управління ВСП викрито на одержанні хабара за працевлаштування військовозобов’язаного у регіональне відділення

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора викрито та повідомлено про підозру офіцеру одного з відділень Центрального управління військової служби правопорядку в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).



За даними слідства, підозрюваний за 5 тис доларів США пообіцяв влаштувати громадянина до регіонального відділення ВСП.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 605 600 грн.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГСУ ДБР за оперативного супроводу ДВБ Нацполіції України та у співпраці і взаємодії з Управлінням внутрішньої безпеки Міністерства оборони України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військова служба, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”
14:37, 25 Червня, 2024

Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: