Двоє чоловіків і жінка обкрадали жителів області. З початку травня жертвами злодіїв стали троє тернополян і сім’я зі Збаража. Примітно, що усі вони – це знайомі та сусіди учасниці злочинної банди.

 



Обкрадали переважно квартири на першомих поверхах та приватні будинки. Проникали туди шляхом віджиму пластикових вікон. Крали гроші і цінні речі, прикраси. Приміром з однієї квартири винесли 5000 доларів США, 1150 євро, 35000 гривень та  близько 20 найменувань золотих виробів. З приватного будинку у Збаражі,  окрім валюти та ювелірних прикрас , поцупили золоті злитки та монети, ноутбук, срібний посуд. Речі здавали до ломбардів або возили на ринки у східні області.

 

31-річна тернополянка  вивідувала інформацію про господарів, дізнавалася коли їх не буде вдома, а 33-річний і 47-річний злодії грабували. Чоловіки раніше судимі, останній, до речі, за вбивство. Правоохоронці затримали зловмисників, коли ті намагался обікрасти жителя Вишнівця.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: