Зловмисником, який пограбував і згвалтував пенсіонерку у Нараєві Бережанського району, виявився 40-річний житель Івано-Франківської області. Зараз його взято під варту.

 



Правоохоронцям стали відомі подробиці злочину. Зловмисник, посварившись зі співжителькою, бродив селом. Того вечора 75-річна пенсіонерка була вдома сама – чоловік поїхав до Львова на обстеження. Злодій проник до хати жінки через вікно та почав нишпорити у пошуках грошей. Встиг навіть спорожнити пляшку зі спирним. Коли старенька прокинулася, непроханий гість напав на неї. З хати нападник виніс мобільний, наручний жіночий годинник, ліхтарик, пляшку наливки і продукти. Був переконаний, що жертва впізнає його, адже все відбувалося в темряві. Однак пенсіонерка добре запам’ятала зловмисника та розповіла усе правоохоронцям. І вже через тиждень чоловіка затримали.

 

Жінка і досі не може оговтатися від пережитого. А в селі від того дня стався неабиякий переполох – жителі боялися ввечері виходити з дому, не випускали на вулицю дітей.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: