“Правий сектор” не підтримав тернопільську “Свободу” на виборах

Опубліковано:
12 Жовтня, 2015 о 15:23

У виборчих списках партії Тягнибока до Тернопільської міської та обласної рад немає жодного представника “Правого сектора”. Таким чином, не підтвердилася інформація про взаємодію Дмитра Яроша та Олега Тягнибока на місцевих виборах.

 



Нагадаємо, Тягнибок на початку вересня заявив, що “Свобода” запропонує представникам “Правого сектору” місця у місцевих виборчих списках. На Тернопільщині альянс націоналістів не відбувся. Очевидно, що бійці Яроша не захотіли мати справу з дискредитованими за роки перебування у владі тягнибоківцями.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добродомов: Держфінансування партій допоможе подолати політичну корупцію

 

За даними ЦВК, абсолютна більшість кандидатів у депутати Тернопільської обласної та міської рад є членами ВО “Свобода”. Натомість кілька осіб, які вказані безпартійними, є бійцями-контрактниками свободівського батальйону “Карпатська січ”. Нагадаємо, що контрактники на час перебування на службі не можуть бути членами політичних партій. Наприклад, перший номер списку до міськради, колишній голова обласної “Свободи” Володимир Стаюра, згідно даних ЦВК, зараз є безпартійним, оскільки служить по контракту у “Січі”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: