Популярність бойовиків Гіві і Мотороли – це робота журналістів

Опубліковано:
28 Грудня, 2015 о 15:03

Лідер терористичного угрупування «ЛНР» Ігор Плотницький заявив, що популярність бойовиків «ДНР» – результат піару і роботи журналістів.

 



Про це він сказав в інтерв’ю британському журналістові Грему Філіпсу, який не приховує своєї симпатії до «республік», повідомляє УНІАН.

 

Плотницький засумнівався у «геройстві» бойовиків «ДНР» Гіві та Мотороли, назвавши їх «іміджевим піаром, які створили журналісти». Він стверджує, що в «ЛНР» «є «більш гідні герої», але «про них нічого не відомо».

 

Також Плотницький прокоментував резонансне вбивство «польового командира козаків» Павла Дрьомова: «Ви впевнені, що ДНР не вбивають командирів? Можливо ви про них нічого не знаєте».

 

Як повідомлялося, за даними МВС України, 11 грудня польовий командир терористів «козачий отаман» Дрьомов загинув в результаті підриву його автомобіля на трасі між Первомайськом і Стахановим у Луганській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: