Поплатилася життям, бо «добу десь волочилася»

Опубліковано:
20 Жовтня, 2015 о 18:24

Убивством закінчилися п’яні розбірки між співжителями з села Шумляни Підгаєцького району. Зі слів підозрюваного, жінка довела його до неконтрольованості, бо напередодні десь добу волочилася. А він випив і вирішив її провчити.


«Наука» з допомогою кулака обернулася трагедією. За попередніми висновками судмедекспертів, потерпіла померла від важкої черепно-мозкової травми із крововиливами під оболонку та в речовину головного мозку.



 

Начальник Підгаєцького райвідділу внутрішніх справ Юрій Кунька повідомив, що підозрюваний намагався відвести від себе підозру й приховати сліди злочину: «У помешканні, де лежало тіло жінки, були вибиті вікна. На перший погляд, все виглядало, як пограбування. Проте під час ретельного огляду ми помітили затерті сліди крові на килимі. Їх походження підозрюваний, який уже встиг перевдягнутися в чистий одяг, пояснити не міг. Проте згодом таки визнав свою провину, розповівши, що через ревнощі та стан алкогольного сп’яніння не стримував злості, коли лупцював жінку», — каже Юрій Кунька.

 

До слова, сварки та бійки в цій родині траплялися часто. Що жінка, що чоловік любили прикластися до чарки, а тоді починали п’яні розбірки. Правоохоронцям не раз доводилося втихомирювати дебоширів. Протверезілі вони каялися і обіцяли, що більше подібного не повториться, проте сталося найгірше.

 

Підозрюваного затримали. Щодо нього розпочато кримінальне провадження за статтею 115 ККУ. Досудове розслідування проводять слідчі Підгаєцького райвідділу міліції, кажуть у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: