Все почалося з того, що у Тернополі пенсіонер попросив випадкового незнайомця показати йому дорогу до залізничного вокзалу. Той пояснив старшому чоловікові і навіть згодився провести його.

 



67-річному чоловікові несподівано стало зле. Цим і скористався «добродій».  Спершу він провів чоловіка у приміщення вокзалу, посадив на лавку, а тоді забрав у нього гаманець із майже трьома тисячами гривень і втік. У гаманці залишились й особисті документи – посвідчення ветерана праці, український та закордонний паспорти. Швидку і поліцію викликали перехожі. У пенсіонера – післяінсультний стан.

 

Правоохоронці розшукали крадія за ненш, ніж добу. Ним виявився раніше судимий за крадіжки тернополянин 1985 року народження. Грабіжник у скоєному зізнався. Він повернув потерпілому лише документи, бо гроші встиг витратити.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: