Побут в ЛНР: при сварці люди кидають один в одного гранатами

Опубліковано:
17 Березня, 2015 о 08:47

Протягом ночі 13 березня в Луганську сталося аж три нещасні випадки через необережне поводження з вибухонебезпечними предметами, в результаті чого постраждали мирні жителі. Про це повідомив міністр з надзвичайних ситуацій ЛНР Сергій Іванушкін. Новина передає «Преса України», цитує новина Ukrainianwall.com.

 



“У Луганську на вулиці Лутугинської в пункті прийому металу чоловік розбирав вибухонебезпечний предмет, внаслідок чого стався вибух. Потерпілого доставлено до лікарні з пораненнями. Крім того, в Луганську в кварталі Волкова постраждала чебуречна в результаті того, що при грі в кегельбан замість кулі кинули гранату Постраждали чоловік і жінка “, -. поінформував керівник МНС терористичної ЛНР.

Крім цього, в населеному пункті Круглик, що на Луганщині, з’ясування стосунків теж переросло в трагедію. Так, у самому піку сварки одна із сторін кинула гранату в супротивника. Як результат – одна людина загинула, ще двоє (чоловік і маленька дівчинка) отримали поранення.

Також Іванушкін розповів про необережному поводженні людей з вогнем. Так, з приходом весни традиційно почали випалювати суху траву, що неодноразово обернулося пожежею. Зокрема, за тиждень сталося 115 пожеж, на яких загинуло 4 особи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #граната, #ЛНР, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: