Пісня “Файне місто Тернопіль” офіційно стала частиною бренду Тернополя

Опубліковано:
8 Листопада, 2014

Пісня “Файне місто Тернопіль”, яка була народним гімном міста, офіційно стала частиною бренду Тернополя. Угоду про це «Брати Гадюкіни» підписали сьогодні, 8 листопада з тернопільською міськрадою.


 

 О 19.00 розпочинається концерт легендарного гурту у ТРЦ «Подоляни» в рамках туру на підтримку нового альбому MADE IN UKRAINE. Музиканти обіцяють виконати і нові пісні, і старі хіти. Під час прес-конференції вони розповіли, що востаннє виступали з концертом у файному місті 1996 році. Наше місто для них особливе – завжди сонячне і тепле. 

 

Гадюкіни також поділилися своїми спогадами про Кузю, розповіли про свій новий альбом, чому взяли творчу паузу та інше. Детальніше читайте згодом. 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #брати гадюкіни, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олександр смик, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТМР, #файне місто
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: