Після побиття тернопільського генерала, на Парасюка чекає 4 статті

Опубліковано:
19 Листопада, 2015 о 18:27

У Генпрокуратурі чекають на позафракційного депутата Володимира Парасюка для дачі пояснень за чотирма кримінальними провадженнями, у яких він фігурує.

 



Про це заявив прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко, передає Інтерфакс-Україна.

 

“Однозначно Парасюка викличуть на допит за всіма його вже чотирма відкритими кримінальними провадженнями”, – повідомив Куценко.

 

“Перше кримінальне провадження пов’язане з подіями у Львові, коли фактично за участю Парасюка було викрадено співробітника Служби безпеки України”, – розповів він.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Парасюк вдарив ногою екс-начальника МВС Тернопільщини

 

“Друге кримінальне провадження пов’язане з завданням тілесних ушкоджень прокурору, пам’ятаєте, коли він краватку зривав, штовхав прокурора в обличчя. Третє кримінальне провадження пов’язане з безпосереднім втручанням в роботу суду, і сьогоднішнє кримінальне провадження, пов’язане з побиттям ногами працівника СБУ”, – сказав прокурор.

 

Нагадаємо, що сьогодні, на засіданні парламентського Комітету з питань запобігання і протидії корупції, народний депутат Володимир Парасюк вдарив ногою заступника керівника управління “К” Служби безпеки України Василя Пісного.

 

Інцидент стався після слів Василя Михайловича про те, що він зробив для революції значно бідьше ніж інші. Судячи із відео Володимир Парасюк з цим категорично незгоден.

 

До слова, генерал-лейтенант міліції, екс начальник Департаменту державної служби боротьби із економічною злочинністю МВС України Василь Пісний родом із Лопушан Зборівського району, із 2005 по 2007 роки очолював УМВС в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: