На ім’я заступника голови Тернопільської ОДА Леоніда Бицюри у адміністрації готують документи на звільнення. За попередньою, інформацією безробітним чиновник стане вже сьогодні-завтра.

 



Причиною для звільнення став скандал із передачею землі на площі Героїв Євромайдану під будівництво підземної парковки. Так, за цим фактом навіть проводилась службова перевірка, яка з’ясувала, що Леонід Олексійович перевищив свої повноваження, коли підписував розпорядження про передачу землі.

 

Паралельно із відбілюванням своєї репутації Бицюра «воював» із іншим заступником голови ОДА Іваном Крисаком, влаштовуючи проти останнього інформаційне сафарі. Нагадаємо, Крисака обвинувачували у привласнені власності громади у селі Ангелівка.

 

Вочевидь Степана Барну втомив чиновник із шлейфом неприємностей, тож крім документів на звільнення Бицюри у адміністрації хутко готують наказ про призначення нового заступника.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: