Під час ремонту водопровідних труб загинув 60-тирічний тернополянин

Опубліковано:
12 Квітня, 2016

Працівники одного з підприємств, яке працює у промисловій зоні міста, того вечора копали каналізацію. Один із чоловіків опустився в котлован глибиною 4 метри, який викопав грейдер. Там робітника засипало землею та щебенем. Через прорив каналізації, крізь товщу землі в траншею ринула вода.

 

Рятувальники майже дві години розчищали яму та вичерпували воду, що стрімко прибувала. Втім врятувати чоловіка не вдалося. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за статтею порушення правил безпеки, що спричинило загибель людини.

 

«По вулиці Поліська, 11 під час проведення земляних робіт відбувся обвал землі, – розповідає начальник Тернопільського міського відділу Управління ДСНС України у Тернопільській області Віталій Поворозник. – В ході обвалу було присипано працівника. Тіло чоловіка рятувальники підняли через за півтори години без ознак життя».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: