Першого дня зими в Тернополі буде «Паперовий сніг»

Опубліковано:
16 Листопада, 2015 о 21:53

Арсен Мірзоян випускає новий альбом. 1 грудня музикант презентуватиме його в Тернополі в рамках всеукраїнського туру.

 



Побачила світ нова сольна платівка українського музиканта Арсена Мірзояна. Третій його альбом має назву «Паперовий сніг». І саме завдяки йому поціновувачі творчості «сталевого голосу країни» отримають шанс почути його живцем. Розпочнеться всеукраїнський тур 25 листопада з виступу Арсена Мірзояна та його музикантів у Львові. А далі – вся Україна!

 

Програма, яку музикант презентуватиме в турі, переважно нова. Хоча в ній будуть такі вже відомі синґли, як «Можеш як», «Поцілуй мене», «Стрелы», «Исповедь гонщика». Окрім них до альбому та нової програми увійдуть ще сім композицій.

 

Назву нового альбому Арсен пояснює так:

«Кажуть «папір стерпить усе»… всі зім’яті в сніжку аркуші – невдалі вірші, розірвані на сніжинки листи непотрібних слів. Я ще пригадую сніжинки, які вирізали дітьми з газет. І в кожній газеті, як не крути, була якась подія. З гучними заголовками, сенсаціями того часу. Але дітям, яка цікавість до тих речей? Розумітись на них можуть лише дорослі, а світ дорослих – завжди нудний. За ці два рокидуже багато написаного мноютак і не побачило світ… В альбом потрапили ті пісні, які пройшли перевірку часом».

 

Базові цінності – це і є головна ідея альбому. Тож Мірзоян знову співатиме про кохання. Звісно ж, і без жартів не обійдеться.

 

«Чекаю скорої зустрічі зі своїми однодумцями, – каже Арсен Мірозоян. – Разом поспіваємо, пожартуємо, пофілософствуємо»

 

.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: