Пенсійне забезпечення засуджених в Копичинській виправній колонії

Опубліковано:
17 Червня, 2015 о 15:00

В Копичинській виправній колонії (№ 112) проведено зустріч засуджених,  які отримують пенсію в установі, з головним бухгалтером управління ДПтС України в Тернопільській області Йосипом Бегманом.

 



Метою проведення даного заходу було додаткове роз’яснення змін в Кримінально-виконавчому кодексі України щодо пенсійного забезпечення засуджених. Головний бухгалтер управління ДПтСУ в Тернопільській області  довів  до присутніх зміни у пенсійному законодавстві  та додатково роз’яснив порядок пенсійного забезпечення.

 

Засуджені уважно слухали та задавали різного роду запитання, на які  отримали вичерпні відповіді і залишились задоволені проведеним заходом.

 

На сьогоднішній день в установі перебуває вісімнадцять засуджених, які отримують пенсію, з них дев’ять  отримують по віку та дев’ять  по інвалідності. За 2015 рік в Копичинській виправній колонії (№ 112) двом  засудженим оформлено пенсію в Пенсійному Фонді Гусятинського району, одному по віку, другому по інвалідності. 

 

Олександр Окрушко,

заступник начальника установи із соціально-виховної та психологічної роботи

Копичинської виправної колонії (№ 112) управління ДПтС України в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: