Патріарх Філарет пояснив, чому Україна переможе у війні з Росією (Відео)

Опубліковано:
26 Листопада, 2015 о 20:41

У День Свободи та Гідності святкову літургію відслужив патріарх УПЦ-КП Філарет. Річниця початку Євромайдану збігається з церковним святом – днем архістратига Михаїла, образ якого для вірян символізує перемогу добра над злом, ідеться в сюжеті ТСН.

 



Літургія відбулася в Михайлівському Золотоверхому соборі столиці. Для учасників подій дворічної давності – це місце знакове. Саме цей храм став прихистком студентів, яких на Майдані жорстоко побив “Беркут”.Дзвони цього монастиря скликали киян серед ночі на захист Майдану, коли на нього сунули силовики.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія програла війну, – Грицак

 

 

Філарет помолився за мир в Україні, і попросив людей за жодних обставин не опускати рук.

 

“Іде війна на сході. Неоголошена. В цій війні ми переможемо, бо правда з нами. Росія на нас напала. Вони вбивають братів, а ми захищаємося. Ми повинні пам’ятать, що добро і правда завжди перемагають”, – заявив предстоятель УПЦ-КП. Цієї осені патріарх Філарет нагородив бійців, що воюють на сході. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: