Партизани знищили колону техніки ЗС РФ під Донецьком

Опубліковано:
3 Листопада, 2015 о 22:18

Українські партизани атакували колону техніки з російськими військовослужбовцями, які пересувалися по району Донецька, який розташований на околиці і відомий серед донеччан під назвою «Гвардейка».

 



Про це повідомляє в соцмережі партизанський товариство «Фронт звільнення Донбасу та Луганщини», новина передає «Преса України».

 

«#‎Ходитеиоглядывайтесь‬ Обизяны, сюрпрЫз понравился? ‪#‎Не@уйшастать‬ целыми колоннами по НАШЕМУ городу. Звыняйте, но жертв считать не было времени. Посчитаете сами. Для желающих получить пруф: берите камеру и валите в сторону Гвардейки…», – йдеться в повідомленні.

 

Зазначається, що колона була підірвана за допомогою декількох керованих зарядів. Після успішно проведеної операції партизани, не беручи бою, відступили. У відповідь на диверсію російські окупанти і їхні найманці відкрили по «зеленці» шквальний вогонь, проте ніхто з партизанів при цьому не постраждав.

 

Як повідомляють підписники спільноти, дана диверсія може бути актом відплати за вбитих бойовиками двох українських офіцерів: Гвардійка знаходиться в безпосередній близькості від Донецького аеропорту і від Авдіївки, в околицях якої загинули українські воїни.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: