Партизани? Загадковий обстріл Горлівки знищив «відведені» танки і артилерію терористів

Опубліковано:
5 Червня, 2015 о 17:48

У Горлівці знищена стоянка техніки терористів і батарея 120-міліметрових мінометів в одному з укріпрайонів бойовиків, повідомляють crime.in.ua.

 



За словами місцевих жителів, чулися в основному звуки вихідних залпів. «Але десь між північчю і першою годиною ночі почули, що щось прилетіло. Було скільки сильних «бахів» в центрі і трохи південніше. І відразу все стихло: ні вхідних, ні вихідних, тільки техніка їздила по місту», – сказав співрозмовник.

 

З цивільних об’єктів постраждали 4 будинки на житловому масиві «Будівельник», про що поспішили повідомити підконтрольні бойовикам видання. Вибуховою хвилею вибито вікна, облетіло облицювання будинків. З мирного населення при цьому ніхто не постраждав. Також вибухами перебитий газопровід, внаслідок чого, за даними бойовиків, 116 будинків залишилося без газу.

 

Терористичні ж об’єкти Горлівки понесли значних втрат. Як розповіло джерело, наближене до «комендатури» міста, в результаті обстрілу повністю обвалився дах в одному з цехів заводу «Буддеталь», де стояли танки і бронемашини терористів. «Скільки там чого було – точно не скажу, але багато. Тільки у дворі перед цехом розвернуло 3 вантажівки, 1 танк і 1 БМДР. Зараз завод оточений, йде розбір завалів і буксирування техніки», – повідомило джерело.

 

За його словами, також було завдано удару по укріпрайону біля старої лікарні, яка знаходиться південніше заводу «Стройдеталі» на 1-1,5 км. Звідти постійно вівся вогонь по позиціях сил АТО біля селищ Шуми і Ленінське. За даними джерела, в районі старої лікарні знищена батарея 120-міліметрових мінометів. Також, за словами джерела, були зафіксовані попадання в житловому масиві Курганка, який ще в минулому році бойовики перетворили на потужний укріпрайон. Даних поки немає.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: