Олександр Мартинюк зустрівся з делегацією Консультативної місії ЄС в Україні

Опубліковано:
3 Лютого, 2016 о 13:23

02 лютого прокурор Тернопільської області Олександр Мартинюк зустрівся з представниками Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні.

 



КМЄС в Україні консультує та надає підтримку відповідним державним та правоохоронним органам в секторі цивільної безпеки в концептуальному плануванні та послідовній реалізації реформування відповідно до  стандартів і передового досвіду Європейського Союзу.

 

Делегацію міжнародної організації представляли перший посол Естонії в Україні, радник з питань стратегічних комунікацій Тійт Матсулевич (Естонія), фахівці відділу регіонального співробітництва КМЄС Міхай Барбуту (Румунія), Маартен Гроотхуйзен (Нідерланди) та асистент відділу регіонального співробітництва КМЄС Марина Будник (Україна).   

 

З боку прокуратури області у зустрічі також взяли участь заступники прокурора області Олег Галицький та Іван Антюк, начальники відділів Алла Шимків та Юрій Кнобель, прокурор відділу Галина Лучка.  

 

Сторони обговорили питання реформування органів прокуратури України, зокрема й прокуратури Тернопільської області, результатів конкурсу на заміщення вакантних посад керівників місцевих прокуратур, особливостей застосування кримінально-процесуального законодавства. Також серед іншого мова йшла про співпрацю прокуратури з правоохоронними органами, про стан злочинності, боротьбу з корупцією у регіоні та довірі жителів Тернопільщини до діяльності органів прокуратури.  

 

Прокурор області Олександр Мартинюк відповів на запитання гостей та надав вичерпну інформацію про роботу очолюваного відомства.

 

Представники КМЄС в Україні, у свою чергу, повідомили, що готові надавати методичну та практичну допомогу щодо покращення роботи прокурорів в умовах реформування.

 

На завершення зустрічі представники КМЄС в Україні подякували керівнику прокуратури області за змістовну й відверту розмову про діяльність органів прокуратури області, пообіцяли врахувати почуті пропозиції при розробці висновків і рекомендацій, а також домовились про подальшу співпрацю. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: