Очевидців трагедії у батальйоні “Збруч” просять про допомогу

Опубліковано:
11 Жовтня, 2015 о 15:23

Тих, на чиїх очах 1 лютого 2015 року у розташуванні батальйону територіальної оборони “Збруч” у Херсонській області стався вибух боєприпасів, просять допомогти. 12 жовтня у стінах міськрайонного суду в Тернополі відбудеться суд над обвинуваченим, однак той може уникнути відповідальності.

 



Прохання допомогти встановити справедливість розмістила у соцмережах дівчина одного із загиблих бійців батальйону Назарія Кулинця Надія:

“Хлопці – військові,які служили у батальоні “Збруч” і були свідками події 1 лютого,від якої загинуло 6 військовослужбовців, прошу завтра з’явитись у міськрайонний суд по вул.Котляревського,34 на 11.00 годину. Звинуваченого хочуть виправдати і він відмовляєтья від даних показань. В батьків загиблих вже зникла віра в те,що звинувачений зможе понести покарання,бо з нашої сторони немає жодних свідків.
Було ж багато обпечених і просто свідків події, ваші свідчення там потрібні! Суд ще відбуватиметься 12 числа в 11 годині…”

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура подала у розшук сепаратиста з Тернопільщини

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: