У Горошову Борщівського району подружжя із Озерян приїхали на заробітки. Адже там зараз – розпал сезонних городніх робіт. Щоб підзаробити, подався туди і житель Трубчина. Разом і зпроживали у тимчасовому помешканні, навіть не підозрюючи лихих намірів сусіда.

 



А той спокусився на півтори тисячі гривень, побачивши їх у чужому гаманці. Не зупинило крадія те, що сусіди по-людськи погодились підвезти на своїй машині його в неділю до центру села, щоб той поповнив рахунок мобільного. І навіть позичили на це кошти, коли в чоловіка не знайшося. А коли чоловік з жінкою подалися в гості до знайомої, залишивши сумку і гаманець в машині, – скористався моментом та поцупив гроші. Крім того, злодій цинічно вдавав, що гроші йому заплатив роботодавець, адже після крадіжки йому вистачило нахабства попросити подружжя відвезти його і туди. Уже в будинку жителька Озерян помітила зникнення грошей. Спершу потерпілі нічого не запідозрили. Та згодом виявилось, що роботодавець заплатив чоловіку усього сто гривень. Поліцейські з’ясували, що молодик краде вже не вперше.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: