Обіцяні Марущаком «золоті верби» у ФК «Тернопіль» так і не виросли

Опубліковано:
19 Вересня, 2016 о 20:13

Обіцяні президентом і головним тренером Іваном Марущаком «золоті верби» у футбольному клубі «Тернопіль» так і не виросли. Тож на виїзний поєдинок десятого туру чемпіонату України серед команд першої ліги з «Інгульцем», який відбувся вчора, 18 вересня, містяни відправилися вже без колишнього наставника, – пише Вільне життя плюс.

 



На офіційному сайті клубу, щоправда, про це і досі ані пари з вуст. Хоча ще наприкінці минулого тижня стало відомо: за незадовільні результати разом з «відомим спеціалістом» колектив залишили кілька ним же запрошених футболістів, а загрози бойкоту іншими через двомісячну невиплату зарплати вдалося уникнути на загальних зборах, де дійшли спільної думки про необхідність збереження самобутньої команди.

 

Звісно, що директор клубу Василь Матвійків, який повіз команду на Кіровоградщину, хоч якось вплинути на ситуацію апріорі не міг. За таких обставин поразка від «Інгульця» з рахунком 0:3 стала не менш очікуваною, ніж у «славні часи» попередника. Господарі домоглися свого ще до свистка на перерву. Тим же гравцям, які залишилися в тернопільській команді, доведеться, мабуть, «сповна «випити чашу ганьби» ще й найближчої середи, 21 вересня, в Маріуполі під час поєдинку 1/16 фіналу розіграшу Кубка України з місцевим «Іллічівцем», який, нагадаю, впевнено очолює перегони команд другого за рангом вітчизняного дивізіону.

 

А далі — дасть Бог день, дасть і нові надії на краще. Хто очолить команду, чи вдасться поповнити її лави хоча би кількома вільними агентами — сподіватимемося, невдовзі про це дізнаємося.

 

Інші результати десятого туру: «Арсенал» — «Верес» — 0:0, «Полтава» — «Буковина» — 2:1, «Оболонь-Бровар» — «Геліос» — 3:0, «Іллічівець» — «Черкаський Дніпро» — 2:0, «Скала» — «Авангард» — 0:1, «Гірник-Спорт» — «Колос» — 0:0, «Суми» — «Десна» — 0:0. Зустріч «Миколаїв» — «Нафтовик-Укрнафта» перенесено на 12 жовтня.

 

76562456563

 

У неділю, 25 вересня, коли відбудеться більшість із матчів одинадцятого туру, «Тернопіль» прийматиме київський «Арсенал».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: