Новий антикорупційний прокурор: Обрано не найсильнішого

Опубліковано:
5 Грудня, 2015 о 18:46

“Як голова профільного парламентського комітету, я уважно слідкував за виборами першого антикорупційного прокурора. Як політик, я утримувався від публічних оцінок кандидатів. І не висловлював їх виборцям, якщо вони про це не просили”, – написав нардеп Єгор Соболєв на своїй сторінці у “Фейсбук”.

 



Зараз, коли антикорупційний прокурор вже почав роботу, можу сказати власну думку – обрано не найсильнішого. Процедуру відкритого конкурсу було дотримано, але більшості виборців не вистачило знань або принциповості. Втім, прокурора обрано.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Кіборгу» з Тернополя доручили боротися з корупцією на найвищому рівні

 

Бажаю Назарові Холодницькому разом з Артемом Ситником продемонструвати результати, яких очікує все суспільство. Україні потрібні арешти сотень високопосадовців-корупціонерів. Ми в парламенті ухвалили для цього всі потрібні закони – від нормальних зарплат для детективів бюро й антикорупційних прокурорів до права до рішення суду затримувати високопосадовців, які збираються тікати. Чекаємо на сотні арештів

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: