Нова форма української армії викликала хвилю невдоволення в інтернеті

Опубліковано:
23 Липня, 2015 о 01:39

Радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков показав нову форму українських військовослужбовців в забарвленні Варан-ВСУ. Фотографії він опублікував в соціальній мережі Facebook. У Мережі нова форма вже викликала хвилю насмішок і невдоволення.

За словами Бірюкова, форму пошили на Україну, з українських тканин і з українською забарвленням. На своїй сторінці в Facebook він ділиться банківськими реквізитами для тих, хто хоче взяти участь у пошитті нової форми для української армії.



 

«Вам будуть подобатися фотки бійців в новій формі. Ви будете радіти за те, що армія починає виглядати КРУТО. Хтось затягне нудну волинку про вічно-піарящаюся 79ку. Чи не натовська. Наша. З нашої тканини. З нашої забарвленням. На нашій швейке. Для нашої армії », – написав Бірюков на своїй сторінці.

 

«За формою вона рибальську робу нагадує, висновок: форма сира», – пишуть користувачі соцмереж в коментарях до фотографій українських військових в новій формі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: