Незабаром відбудеться прем’єра комедії, яку знімали на Тернопільщині (Відео)

Опубліковано:
9 Січня, 2016 о 19:14

«Краща партія» – це нова українська комедія. Незважаючи на асоціації, до політики стрічка стосунку не має. Це історія вибору між коханням та грошима. Є у фільмі і новий українській поліцейський, його зіграв Василь Вірастюк.

 



ВАСИЛЬ ВІРАСТЮК, зіграв  у фільмі «Краща партія»:

«Ви уявляєте – в мого персонажа, в нього навіть імені нема, він просто «Капітан». Ось такий, бувалий, судячи по всьому вже багато чого знає, багато чого пройшов. І ось, він такий впевнений в собі, трошки пригальмовує, але такий, компетентний. На відміну від «Сержанта». «Сержант» шухерний, а я такий – нормальний».  

 

Актори, які грають у цьому фільмі – своєю роботою задоволені. Переконані, це кіно достойне широкого екрану. Адже тут і сценарій цікавий, і постановка варта уваги.

 

АРТЕМІЙ ЄГОРОВ, зіграв  у фільмі «Краща партія»:

«В этом фильме я играю человека, у которого есть много денег, но он не испорчен этим. Потому что получил хорошее воспитание. Чем мне нравится – просто потрясающий сценарий, потому что он в хорошем смысле американский. То есть те фильмы, классические, которые мы смотрели, там привыкли смотреть в 90-х – этот сценарий очень близок к этому».

 

Для мешканців нашої області фільм особливий ще й тому, що частина зйомок відбувалася на Тернопільщині. Замок у селі Личківці Гусятинського району на час роботи над «Кращою партією» став старовинним готелем. Що ж до акторів, запевняє режисер Юрій Рудий, то вони зіграли на високому рівні. А деяким героям взагалі довелося не солодко.

 

ЮРІЙ РУДИЙ, генеральний продюсер Продакшн студії «Це Цікаво Продакшн», режисер фільму «Краща партія»:

«І стан актора, який повинен був отримати від одної з героїнь по обличчі, кожного разу коли вона імітувала удар, то це виглядало фальшиво. Після чого режисер підійшов до неї і каже: рубани його по справжньому. І вона його як рубанула! Ну, він дограв свою роль, чітко все, настільки натурально получилось. Деяким героям нашого фільму я реально співчуваю. Тому що – одного пес вкусив, другому по морді дали, третій там, має впасти, там».

 

Вікторія Булітко в «Кращій партії» грає поліцейську. Розповідає, впершу чергу, зацікавив сценарій. А її роль до вподоби ще й тому, що поліція не так давно стала частиною українського суспільства.

 

ВІКТОРІЯ БУЛІТКО, зіграла в фільмі «Краща партія»:

«Ну, что? Я шустрая, я быстрая. У меня больше бегут эмоции вперед, чем ум. Ум у нас «Капитан». Он опыт, он мощь. А я так – пока только учусь. Честно говоря, я согласилась на этот проект, потому, что мне очень понравился сценарий. Ребята, которые написали его – меня просто поразили своим мышлением, своей любовью».

 

Актор Сергій Комаровський, якому дісталась головна роль у стрічці, з Вікторією згоден. Фільм життєрадісний та щирий, а головне в ньому – кохання.

 

СЕРГІЙ КОМАРОВСЬКИЙ, зіграв в фільмі «Краща партія»:

«Фильм будет глубокий, интересный и весёлый, радостный, я бы так сказал. Потому что в этом фильме побеждает всегда любовь. Я желаю вам всем, чтобы в нашей жизни всегда была впереди только любовь и главной была, ведущей в жизни полоса любви».

 

Прем’єру української комедії запланували на лютий.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: