Неповнолітній за кермом, а поруч – мати: авто зупинили на дорозі міжнародного значення

Опубліковано:
20 Червня, 2024 о 10:10
Неповнолітній за кермом, а поруч – мати: авто зупинили на дорозі міжнародного значення
Неповнолітній за кермом. Фото поліція

На Тернопільщині патрульні зупинили водія автомобіля за порушення. Ним виявився неповнолітній хлопець, який не мав права кермувати. На сусідньому сидінні була його мати, яка дозволила синові їхати дорогою.

Про це розповіли в управлінні Патрульної поліції області.



Автомобіль, який їде не за правилами, правоохоронці побачили на автодорозі М-09 Тернопіль — Львів — Рава–Руська.

«Патрульні помітили, що керманич автомобіля Opel не виконав вимогу дорожнього знаку 3.21 «В’їзд заборонено». Поліцейські зупинили автівку та з’ясували, що за кермом перебуває 16-ти річний юнак, а поруч на пасажирському сидінні – його матір, яка передала синові керування транспортним засобом. Відтак, громадяни скоїли одразу три адміністративні правопорушення. Після спілкування з патрульними хлопець продовжив рух вже на пасажирському сидінні, але з двома адміністративними протоколами: за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) та за ч. 2. ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. А на матір винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування) КУпАП», – розповіли патрульні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ПДР, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: