Народний депутат України вимагає перевірити чиновника із Тернопільської ОДА

Опубліковано:
12 Квітня, 2015

Народний депутат України Ганна Гопко вимагає у прокуратури перевірити законність призначення начальника департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА Любомира Крупу.

 

У своєму депутатському зверненні Ганна Гопко зазначає, що пан Крупа був призначений на посаду без оголошення конкурсу. Також речниця “Самопомочі” вказує на недоліки діяльності очолюваного Крупою освітнього відомства.


В прес-службі прокуратури в Тернопільській області кореспонденту Тернопільської Липи розповіли, що в їхнє відомство справді надходило таке звернення.

 

– 6.04.2015 року звернення за належністю направлено для розгляду та прийняття рішення голові Тернопільської ОДА у зв’язку з тим, що відповідно до Закону України «Про прокуратуру» органи прокуратури не здійснюють перевірок в порядку нагляду за додержанням і застосуванням законодавства.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ганна гопко, #любомир крупа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: