Нардеп Парасюк вдарив ногою екс-начальника МВС Тернопільщини

Опубліковано:
19 Листопада, 2015 о 16:56

Сьогодні, 19 листопада, позафракційний народний депутат Володимир Парасюк вдарив ногою в голову заступника начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ  Василя Пісного.

 



Інцидент стався на засіданні комітету  ВР з протидії корупції.

 

Під час засідання між Пісним та Парасюком виникла словесна перепалка. Народний обранець почав звинувачувати представника СБУ у «кришуванні» львівської міліції та деяких підприємств.

 

Той, своєю чергою, відповів, що для Майдану зробив більше, а Парасюк — просто «махнув рукою». Обурений народний обранець накинувся на Пісного та вдарив його по голові. Засідання комітету було зірване.

 

Керівник комітету Єгор Соболєв заявив, що засідання знову відбудеться, коли емоції вщухнуть .

 

«Ми будемо серйозно говорити з Володимиром (Парасюком – Ред.). Але спочатку потрібно всім заспокоїтися. Я розумію, що є багато матеріалів в медіа, в тому числі в медіа Львівщини, які показують спосіб його життя (Пісного – Ред.), який не відповідає його доходам. І тут питання не тільки до одного чиновнику: а хто його призначив , а міністр внутрішніх справ, а генеральний прокурор …? Це все одна і та ж проблема. Люди, які після Майдану очолили правоохоронні органи, продовжують традиції Пшонки, Захарченка, Якименка  і не дають нам жодного цивілізованого способу це виправити «, — пояснив він. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: