Нардеп Добродомов вчив тернополян контролю

Опубліковано:
23 Квітня, 2015

Сьогодні у Тернополі у конференц-залі готелю «Тернопіль» відбувся круглий стіл за участю народного депутата України, секретаря парламентського комітету з питань запобігання та протидії корупції, лідера громадського руху «Народний контроль» Дмитра Добродомова.

 

Послухати поради досвідченого журналіста-депутата зібралося чимало тернополян. Серед них представники місцевих громадських організацій, бізнесмени та журналісти.

 

Під час розмови крім питання децентралізації влади, Добродомов згадав  і про реформування місцевого самоврядування та подолання корупції. Не менш важливим вважає підтримку малого та середнього бізнесу як основи економіки.

 

– Законопроекти є основою основ задля того, щоб розпочати децентралізацію. Я хотів би відзначити, що 50-60 нових депутатів вихідців із громадського, громадсько-журналістського середовища є такими, які прийшли реально працювати, – говорить Дмитро Добродомов.

 

За його ж словами, контроль грошей, які потрапляють до рук можновладців реальний, і саме цим повинні займатися активісти. Головним завданням є очищення корупційної системи, яка, на жаль, нікуди не поділася.

 

– Я краще знаю Львів, проте у Тернополі безліч своїх особливостей. У вас Надал – це вже особливість. Надіюся, що на виборах 25 жовтня ви проведете йому люстрацію, таку, як потрібно. Об’єднуйтеся та беріть владу на місті, – коментує нардеп.

 

Народний контроль вже працює у 15 містах країни. Щоб допомогти руху вистачить лише активності та бажання.

 

Оксана Ботюк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #добродомов, #народний контроль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: