В облдержадміністрації вручили подяки усім, хто долучився до організації та проведення дитячого проекту «Місто професій» у Тернополі. Нагадаємо, що  у нашому місті захід цьогоріч проходив вже вдруге. 20 вересня у парку Шевченка діти «приміряли» на себе близько 30 професій. На святі тоді побувала перша леді України Марина Порошенко.

 



Керівник соціального проекту «Місто професій» Тетяна Люлька підбила підсумки проведення заходу та вручила подяки усім співорганізаторам заходу у Тернополі. Вона зазначила, що спершу проведення «Міста професій» у Тернополі не планувалося. Проте у нас захід відбувся на високому рівні. «Я без пафосу можу сказати, що це – найцікавіший соціальний проект в Україні», – зазначила Тетяна Люлька.

 

Організатори вже зараз розпочинають підготовку до наступного «Міста професій». Орієнтовна дата проведення у Тернополі – 2 липня.

 

Серед нагороджених – представники правоохоронних органів, державної патрульної служби, медики та спеціалісти різних професій. Загалом у проекті взяли участь 23 українські міста і всього 91 343 дитини, а також – 87 різних компаній.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: